Lontoon 10 hauskaa aktiviteettia koko perheelle

Lontoo on yksi maailman kiehtovimmista kaupungeista, jossa yhdistyy rikas historia, kaunis arkkitehtuuri ja vilkas kulttuurielämä. Lasten kanssa matkustaminen voi olla joskus haastavaa, koska kaikki aikuisille mielekäs tekeminen ei välttämättä ole lapsille samalla tavalla viihdyttävää. Lontoossa on kuitenkin runsaasti koko perheelle sopivaa tekemistä, joka sopii jokaiselle budjetille.

Tässä ehdotuksemme Lontoon 10 koko perheen aktiviteettiin.

1. SEA LIFE London Aquarium

SEA LIFE London on yksi Euroopan monipuolisimmista merimaailmoista ja kaikkien vedenalaisesta maailmasta kiinnostuneiden must-kohde. SEA LIFE London akvaariossa voit muun muassa nähdä yli 500 eläinlajia ja kasvia sekä yli 40 erilaista haita.

2. London Eye

Ajelu London Eye -maailmanpyörässä on varma hitti sekä lapsille että aikuisille! Tässä ikonisessa Ferris-maailmanpyörässä kaupunki näyttäytyy aivan uudella tavalla. Koko ajelu yhdessä 32 suljetusta kapselista kestää noin 30 minuuttia, ja korkeimmillaan nouset 135 metriä merenpinnan yläpuolelle ja pääset nauttimaan upeista näkymistä Lontooseen.

3. Legoland Windsor

Huvitelkaa sydämenne kyllyydestä LEGOLAND® Windsor Resortissa ja sen yli 55 interaktiivisessa ajelussa ja kohteessa. Lennä puiden latvoissa paetessasi pelottavia lohikäärmeitä, laske kosken pyörteissä viikinkilaivalla tai liity LEGO®-sukeltajien joukkoon ihmeelliselle vedenalaiselle seikkailulle. Loputtoman hauska päivä siis tiedossa sekä lapsille että vanhemmille.

4. The Lion King

Disneyn upea The Lion King on kaiken ikäiset katsojat lumonnut musikaali ja perheiden kaikkien aikojen suosikki. The Lion King, jonka musiikista vastaa Elton John, on yksi hienoimpia musikaaleja Lontoossa tai jopa koko maailmassa.

5.  Diana Memorial Playground

Yli miljoona leikkijää vierailee tässä ilmaisessa leikkipuistossa joka vuosi. Lapset rakastavat leikkiä, tutkia, juosta ja päästää mielikuvituksensa valloilleen tässä taianomaisessa paikassa. Puistosta löytyy aisteja stimuloiva polku, tiipii-majoja, merirosvolaiva ja sitä ympäröivä ranta sekä lukuisia leluja ja leikkiveistoksia. Vanhemmille on myös tarpeeksi levähdyspaikkoja.

6. Matilda

Koe hauska ja suloinen Matilda-musikaali Lontoon West Endissä. Lapset ja aikuiset viihtyvät tämän koskettavan tarinan parissa, joka kertoo pienestä tytöstä ja hänen suuresta mielikuvituksestaan.

7. The Natural History Museum

Lontoon luonnontieteellisessä museossa voit tutkia kaikki 36 ilmaista näyttelytilaa. Koe maailman huippukokoelmat eläimiä ja lintuja sekä vieraile museon kuuluisien dinosaurusten osastolla, jossa kohtaat ärjyvän T. rexin silmästä silmään.

Sisäänpääsy on ilmainen, mutta joistain vaihtuvista näyttelyistä saatetaan periä maksu.

8. Shrek’s Adventure

Lähde seikkailulle ja nouse 4D DreamWorks Toursin bussin kyytiin. Shrek’s Adventure eli Shrekin seikkailu on uniikki kokoperheen kohde, joka sisältää ajeluita ja kiertelyä omaan tahtiin. Astu Kaukaiseen maahan ja nauti upouudesta seikkailusta, jossa uskomaton DreamWorksin animaatio, kiehtova tarina ja aimo annos Aasin hävyttömyyttä odottaa sinua!

Ota osaa kymmeneen satuteemaiseen live-esitykseen, joissa pääset käymään Shrekin suolla, kurkistamaan kristallipalloon, eksymään peilisokkeloon ja löytämään sisäisen hirviösi!

9. The British Museum

The British Museum on ihmiskunnan historialle, kulttuurille ja taiteelle omistettu museo, joka sijaitsee Lontoon Bloomsburyn alueella. Museossa on paljon tekemistä koko perheelle.

Alle 5-vuotiaat lapset voivat lähteä Little Feet -ohjelmanumeroihin, jotka tarjoavat mahdollisuuden luovaan leikkiin, itsensä toteuttamiseen ja tutkimiseen. Voitte myös lainata värikyniä ja lehtiöitä, tai gallerian repun, joissa oleva aktiviteettisetti viihdyttää lapsia läpi näyttelytilojen.

10. Epping Forest

Mikäli haluatte paeta kaupungin vilinää hetkeksi ja etsitte lapsille vähän liikunnallisempaa tekemistä, Epping Forestin metsäalue olisi kokeilemisen arvoinen retkikohde. Epping Forest tarjoaa monenlaisia tapahtumia ympäri vuoden ja lukuisia aktiviteetteja: siellä voi harrastaa kävelyä tai juoksua, pyöräilyä, ratsastusta, kalastusta, jalkapalloa tai golfia.

Lontoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *